divendres, 28 d’octubre del 2011

FESTA DE TOTS SANTS I CASTANYADA

Hola families i nens i nenes de 1r.

Arriba la festa de Tont Sants i Halloween. Com us vaig dir Halloween és una festa americana que  també la celebrem nosaltres.

Com que coneguem les dos festes aquí us deixo un vídeo de Halloween i un altre de la Castanyada.






Fixeu-vos, en aquest vídeo surten castanyes com les que ens ha portat la Laia a classe. Mireu com són per dintre la pròxima setmana les obrirem a l'aula de ciències.



Si veieu el vídeo deixeu el vostre comentari. O pot ser voleu dir com celebreu vosaltres el dia de Tots Sants. 
BONA CASTANYADA!


8 comentaris:

  1. Hola amics sóc en JOSEP Vendrell de primer, us vull dir que a mí m'agrada molt la cançó de la castanyera. Nosaltres ens agrada celebra la festa en família, torrem castanyes i moniatos i mengem panellets. Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Sóc en Josep , la cançó de la castanyera la vaig apendre a l'escola quan era petit.

    ResponElimina
  3. M'agradat molt el video de Hallowen amb els dibuixos dels nens disfresats i els monstres que eren bons. Tambe he mirat el video de la castanyera i he cantat la canço amb la meva germana. XÈNIA.

    ResponElimina
  4. Hola nens i nenes, sóc la Iris i els meus pares,
    A casa, per la castanyada, la iaia fa panellets. El dissabte per Vilafranca estava ple de nens i nenes que venien castanyes torrades, eren molt bones!! Els aparadors de les botigues es veia que s’acostava halloween, estaven guarnits de carbasses, ratpenats, fantasmes... A més a més aquest cap de setmana ens han canviat l’hora i aviat és fosc.
    Bona castanyada i fins aviat!!

    ResponElimina
  5. Sóm l'Iker i els seus papes, aquest any hem fet panellets de molts tipus (de xocolata, de cirera, de maduixa, d'atmella i de pinyons), i hem convidat als avis a sopar per cel.lebrar la castanayada. Segons ens han dit els avis, ens han quedat força bons els panellets!!!!

    ResponElimina
  6. Sóm l'Iker i els seus papes, aquest any hem fet panellets de molts tipus (de xocolata, de cirera, de maduixa, d'atmella i de pinyons), i hem convidat als avis a sopar per cel.lebrar la castanayada. Segons ens han dit els avis, ens han quedat força bons els panellets!!!!

    ResponElimina
  7. Hola, som l'Abril i familia,
    Avui hem fet panellets a casa. Hem fet la pasta amb les mans i després li hem afegit els diferents gustos, ametlla, coco, pinyons, xocolata, etc. Després els hem pintat per sobre amb una mica d'ou i els hem posat al forn. Quan s'han refredat, nyam, nyam... eren boníssims. Ha sigut fantàstic, un altre dia en tornarem a fer.

    ResponElimina
  8. Hola a tothom ;
    hem sembla que son dues cançons boniques ,però m’ agrada més la segona

    ResponElimina