divendres, 18 de novembre del 2011

CIÈNCIES: L'AIGUA i ELS SEU ESTAT

Hola nens i nenes i famílies,
aquesta setmana tenim una tasca important.

La propera setmana, estudiarem a la classe i a mètode científic l'aigua.

Per això al Blog de Ciències, us deixo un vídeo amb un experiment perquè el feu a casa amb els nens i nenes. És molt senzill i així els nens i nenes coneixeran en directe els diferents estats de l'aigua.

Si us plau, qui faci l'experiment a casa que conteste al Blog.

Gràcies per la vostra col·laboració.

http://cienciesavinyonet.blogspot.com/

5 comentaris:

  1. Nosaltres hem fet l'experiment, i amb l'ajuda dels papes hem pogut comprovar els diferents estats de l'aigua.

    ResponElimina
  2. Hola companys!!
    Ja he fet l'experiment de l'aigua i m'ha semblat molt curiós, el vapor de l'aigua sense la tapa pujaba amunt i a deixat gotetes al sostre de la cuina, m'agradat molt fer-lo i al final com si fos magia l'olla es va quedar sense aigua, us he deixat 4 fotos meves al correu, si us fiqueu a la meva direcció: 1luciaaron@gmail.com i cliqueu al dibuiexet de sota que sembla una ema vermella podreu veure-les.
    Fins dilluns.

    ResponElimina
  3. Hola nens i nenes,
    Soc l'Abril, i us vull dir que he fet l'experiment de l'aigua. Ahir vam posar l'aigua al congelador i avui l'hem posat al foc amb una caçola, quan ha vullit he pogut veure que l'aigua s'evaporava i que aquest vapor era molt calent i que al posar la tapa, el vapor es tornava a fer aigua. Al final ens hem quedat sense aigua.
    Aquest experiment m'ha agradat molt.
    Adéu!!!

    ResponElimina
  4. Hola a tots, en ha agradat molt fer l'experiment i seguir-lo com el vídeo. Quant hem tret l'aigua del congelador semblava com una pista de gel, al posar-ho en una olla s'ha convertit un altra cop en líquid i després en un gran núvol de vapor.
    El Marc en molt de compte ha posat la tapa i al cap d'un moment tornava a haver-hi aigua ja que s'havia condensat sota la tapa. Ja esperem fer el proper experiment de ciències k ens ho passem molt bé¡¡¡¡

    ResponElimina
  5. Molt bé! Tots els nens i nenes que heu participat fent l'experiment i comentant-ho al bloc. Dona gust, proposar activitats i que vosaltres us impliqueu! Gràcies! Seguim així.

    ResponElimina